viernes, 4 de enero de 2013

CONFERÈNCIA DE XAVIER ALIAGA


Benvolguts pares i mares :

Us vull donar informació sobre una activitat cultural que tindrà lloc al nostre centre el dia 25 de novembre a les 20:00. Està dirigida solament als pares i mares dels alumnes ja que es tracta d'una conferència d'un escriptor molt conegut per tots, anomenat Xavier Aliaga.

Xavier ens parlarà sobre la seua darrera publicació, un conte que té per títol “Sèquies, lledoners i camps sense porteries”. Perquè us feu una idea, el conte tracta de la seua infantesa i ens dóna a la perfecció la seua visió del poble on vivia quan era menut, parlem de Xàtiva. Per tant és un relat autobiogràfic on ens conta com era la seua família, els paisatges de la seua terra... i fa una descripció molt exhaustiva i detallada del seu estimat poble. Fins i tot aconsegueix  que el lector puga imaginar i visualitzar la Xàtiva dels anys 70.

Aquest autor ha publicat tres novel·les i sorprenentment amb les tres ha guanyat premis, doncs és un autor molt reconegut i el qual té una manera d'expressar-se molt bella i elegant al mateix temps que estàndard i entesa per tothom.

Afortunadament jo he tingut l'oportunitat d'anar a altra conferència seua i em va sorprendre molt els temes que va tractar. No únicament va parlar de la seua obra, sinó que també donava la seua opinió sobre la situació actual del nostre país, de la política de hui en dia (ja que ell va treballar molt a prop del polítics) i també parlà sobre el periodisme i la seua importància, tema que coneix a la perfecció a causa de la seua etapa com a periodista. Amb tot això vull dir que tracta temes d'interès per a tots nosaltres i que cal anar-hi per a conèixer l'opinió d'aquest autor tan preparat i amb amplis coneixements sobre la nostra realitat.

Per a finalitzar insisteix en la vostra presència el dia 25 de novembre a les 20:00 al museu del nostre centre, ja que es farà aquesta interessantíssima conferència que tant ens pot fer reflexionar i passar una bona estona.

Atentament, la mestra Laura Pablos.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario